• Vianočné besiedky ŠKD
          • Vianočné besiedky ŠKD

          • Vianočné besiedky bývajú príjemným pozastavením pre rodičov v čase predvianočného zhonu. Tento rok ich absolvovali oddelenia individuálne, čo prináša istú komornosť a má to svoje čaro. Ale skúsili sme po prvý raz aj niečo nové a to besiedku troch oddelení na námestí pri Rozkvete a dopadlo to tiež výborne. Po skvelo odvedenej práci si deťúrence môžu užívať zaslúžené Vianočné prázdniny.

        • Darčeky seniorom do domova sociálnych služieb
          • Darčeky seniorom do domova sociálnych služieb

          • Vianoce sú sviatkom rodiny, ktorá sa zíde pri štedrovečernom stole a ozdobenom vianočnom stromčeku. Obdobím radosti zo stretnutí s jednotlivými členmi rodiny a priateľmi. Možno aj obdobím nostalgie a očakávaní, čo prinesie nasledujúci rok.

            Ale nie všetci máme v tomto krásnom vianočnom období okolo seba tých najbližších. Sú medzi nami aj takí, ktorí tých najbližších už nemajú alebo sa s nimi nestretávajú. K takým patria aj niektorí klienti zo zariadenia sociálnych služieb. Deti ŠKD z 2. B a zo 4. C - oddelenie p. Dovinovej sa teda rozhodli tento rok spríjemniť, rozveseliť a potešiť niektorých starých ľudí v zariadení sociálnych služieb na ul. Piaristickej v Trenčíne, ktorí sú tiež v takejto smutnej situácii.

            Napísali im krásne vianočné priania, vyrobili pohľadnicu s anjelom a zhotovili aj malý darček. Poďakovaním za ich dobrovoľné tvorenie a empatiu im bolo vyčarovanie úsmevu a „pohladenie“ smutnej duše ľuďom bez rodín. Prajeme vám šťastné a veselé Vianoce a všetko dobré v Novom roku 2023.