• Letný tábor ŠKD
          • Letný tábor ŠKD

          • Ani počas týchto prázdnin nechýbal pobytový tábor ŠKD. Opäť sme zvolili chatu Cementár v Belušských Slatinách, lebo tam je nádherné prostredie, výborné ubytovanie, super strava, milý personál.
            Tento rok pani vychovávateľky Yvetka, Dáša, Lydka, Janka, Beatka, Zuzka a ujo Jaro i teta Aďka zdravuška (tiež šikovní praktikanti) pripravili program, kde sa všetci pomocou STOJA ČASU premiestňovali v čase a i v mieste.
            Tak si predstavte, ako PÚTNICI putovali:
            Keď všetci prešli strojom času, hneď v 1. deň sa ocitli v 2. storočí v RÍMSKEJ RÍŠI, 2.deň putovali ´v 13. storočí po HODVÁBNEJ CESTE do Číny, 3. deň sa objavili v 14. storočí a stretli sa s MATÚŠOM ČÁKOM na jeho Považskom hrade. 4. deň športovali na OLYMPIJSKÝCH HRÁCH v Londýne. Potom naši PÚTNICI skončili v 17. storočí pri známych TROCH MUŠKETIEROCH.
            Pri putovaní zažili veľa zábavy, hier, turistiky, súťaží, ale získali aj množstvo vedomostí a to i prostredníctvom zaujímavých prezentácií.
            Už teraz sa určite všetci tešia na tábor na budúce prázdniny.
            P.S.
            Poznámka tety Dáši:
            Za „mojej éry“ v ŠKD sme pre deti pripravili 83 (!) pobytových táborov (jesenných, jarných, zimných, letných). Verím, že po mojom odchode sa v tejto krásnej tradícii bude pokračovať, pretože to sú krásne a zmysluplne prežité prázdninové dni! Nech žijú SEDMIČKÁRI!